Au furat un telefon mobil și au încercat să-l vândă la Gara de Nord

0
271

iphone6

Ghinion pentru câțiva tineri din Timișoara care s-au gândit să facă bani din obiecte furate. Aceștia au încercat să vândă un telefon mobil în Gara de Nord. Jandrmii le-au stricat imediat „afacerea”.

Vorbim despre trei tineri au fost prinși de un echipaj de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara, ieri după-amiază, în timp ce încercau să vândă un telefon care nu le aparținea. Oamenii legii se aflau în timpul serviciului, iar la un moment dat i-a observat pe cei trei indivizi care au fugit în pasajul gării. Pentru că gestul acestora li s-a părut suspect, jandarmii i-au urmărit. Când au intrat în pasajul gării au găsit un telefon mobil aruncat într-un colț întunecat. Luați la întrebări, cei trei tineri au spus că „au găsit” telefonul în centrul orașului și voiau să îl vândă pentru a face rost de bani.

În urma percheziționării, jandarmii au găsit asupra infractorilor şi cartelele telefonului. Aceștia au sunat la un număr de telefon din agendă și au vorbit cu soția celui care a piedut telefonul. Bucuroasă de vestea primită, femeia le-a mulțumit public jandarmilor, în special plutonierului major Marius Mândruț, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Cei trei tineri riscă acum să ajungă după gratii. Polițistii cercetează acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.