UPT organizează un simpozion privind performanța studiilor doctorale

0
214

Universitatea.Politehnica

Universitatea Politehnica Timișoara se implică în creșterea atractivității și performanței studiilor doctorale și postdoctorale. Astfel că în acest sens va fi organizat un simpozion în perioada 24-25 februarie, în clădirea Rectoratului UPT. Simpozionul face parte din proiectul strategic POSDRU/159/1.5/S/137070 cu titlul „Creşterea atractivităţii şi performanţei programelor de formare doctorală şi postdoctorală pentru cercetători în ştiințe inginereşti – ATRACTING”.

La simpozion vor participa doctoranzi, cercetători postdoctorali și conducători de doctorat de la universitățile partenere ale proiectului (Universitatea Politehnica Timişoara, Universitatea Politehnica Bucureşti, Universitatea Transilvania Braşov şi Universitatea Tehnică Cluj-Napoca), precum și prestigioși invitați care vor prezenta teme de interes pentru formarea doctorală și postdoctorală.

Proiectul strategic ATRACTING  este un proiect lansat de Universitatea Politehnica Timișoara în mai 2014, fiind destinat acordării de sprijin financiar  sub formă de burse cofinanțate din FSE prin programul POSDRU 2007 – 2013. Sprijinul financiar este destinat formării a 130 de tineri cercetători științifici prin programe doctorale, respectiv fidelizării pentru cariera de cercetător științific a unui număr de 41 de cercetători la nivel de postdoctorat. În plus, în cadrul proiectului sunt organizate periodic ateliere tematice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.